Uitnodiging om een berichtje te plaatsen.

Bericht schrijven >

Beste Sietske,
Na mijn CVA begin december 2016 heb ik nu de fysiotherapie en de ergotherapie afgerond. Meteen na thuiskomst uit het ziekenhuis ben ik weer begonnen met het oefenen op de piano. Dat ging eerst erg moeizaam, weer in boekje 1 begonnen en alles vanaf het begin weer opgebouwd. Ook gelijk weer gestart met de coördinatiekaarten: dat was een vreemde ervaring, want hoewel ik al langere tijd dagelijks een kwartiertje oefende met de kaartjes van serie 1 en 2 en deze beide goed beheerste kon ik ineens de kaartjes van serie 2, waarin je moet kruisen met de handen niet meer voor elkaar krijgen. Jij adviseerde me toen even te wachten met serie 2 en af en toe weer te proberen of het ging. Na een paar weken kwam het ineens weer! Zowel de neuroloog als de ergotherapeut en fysiotherapeut waren enthousiast over het pianospelen en de oefening met de kaartjes als middel om de coördinatie in mijn hersenen weer op gang te krijgen door het maken van nieuwe zenuwverbindingen.
Nu, na 5 maanden, ben ik nog wel snel moe, maar qua fysieke mogelijkheden weer behoorlijk op peil. Hoewel mijn herstel voor mijn gevoel natuurlijk een langdurige kwestie was, vinden de professionals het ongekend snel en voorspoedig verlopen.
Wat een mazzel dat ik nou net bij jou op les zit! Dankjewel voor al je support, geduld en goede raad.

Groet, GittaGitta Löw
Dag Sietske
Fijn dat ik je workshop gevolgd heb! Verhelderend. Ik heb er veel van geleerd. Zelf merk ik dat ik gemakkelijker piano speel, mijn handen spelen veel soepeler samen, ook in de moeilijkere passages. Ook heb ik ontdekt dat ik gemakkelijker kan onthouden. Ik heb de coördinatie kaartjes Deel 2 al met veel plezier gedaan. Eerst was het wel even wennen, wat een uitdaging! Ze gaan steeds beter en ik ga nu met veel plezier aan Deel 3 beginnen!
Lieve groet, Karin

Karin
Beste Sietske

Een maand geleden heb ik je workshop gevolgd en je coördinatie kaarten Deel 2 aangeschaft. Voor mezelf omdat ik het spelen op mijn piano wil verbeteren. Tegelijk is mijn dochter ook met de kaarten begonnen. Zij heeft last van dyslexie en heeft concentratieproblemen.
We hebben er samen veel plezier mee, zij kan het beter dan ik. We merken allebei dat de kaarten ons heel erg goed helpen!Super bedankt! Fijn dat je ze gemaakt hebt! We gaan nu op voor Deel 3.
Hartelijke Groet van Inge en Mara

Inge
Dag Sietske,
Ik heb een 7 jarige praktijk hier gehad voor viool en piano les. Ik stop en ga naar Groningen verhuizen.
Veel van mijn piano leerlingen weten nu niet waar ze naar toe moeten. Je hebt al contact met een paar leerlingen gehad hoorde ik. Heb je nog plaats zodat ik jouw telefoon nummer kan door geven?
Vriendelijke groet
Renée de Jong Verwoerdt
www.reneesmusic.nl

Renée de Jong Verwoerdt
Op zaterdag 21 januari heb ik de workshop "Muziek en Coördinatie" van Sietske gevolgd. Aangezien ik leerlingen heb (gehad) die dyslexie hebben was ik geïnteresseerd. Je leert nauwelijks over dyslexie tijdens de opleiding terwijl het best vaak voorkomt. Sietske heeft een methode ontwikkeld waarmee zij uitstekende resultaten bereikt en tijdens de workshop hebben we haar oefeningen gedaan. Leuk maar niet altijd makkelijk! Goed om als docent ook weer eens iets van het begin af aan te moeten leren.... Veel gelachen omdat het soms zo onhandig ging.... Ik ga nu zelf met haar lesmateriaal experimenteren bij mijn leerlingen. Zo fijn om eindelijk eens concrete handvatten te hebben om mee aan de slag te gaan!

Lidwien Lauret
Wat een prachtig nummer heb je van Man in the mirror gemaakt!! Heel vrolijk! Het blijft nog lekker lang bij je, in je hoofd! Super!!

Paulien
  Wat een verrassing Sietske! een prachtig 5 stemmig lied, A Capella gezongen door 4 leerlingen samen met jou!
Man in the mirror, echt genieten!
Ik hoop op meer..... liefs en muzikale groet van Marlies

Marlies Huurman
Onlangs de workshops Rhythmicals gevolgd samen met een collega pianodocente. Helder en duidelijk opgebouwd en interessant voor zowel vakmusici als geinteresseerde amateurs. Naast achtergrondinformatie de materialen veelal in de praktijk uitgeprobeerd, zodat je er thuis meteen mee aan de slag kunt. Bedankt voor je tijd en veel succes hiermee!

Imke Vermeulen
Met veel plezier volgde ik je workshops. Wat een leuke materialen heb je gemaakt! Ik ga die gebruiken in mijn lespraktijk en zal je op de hoogte houden van de resultaten met leerlingen. Hartelijke groet!

Pianolespraktijk Lisette van de Loo
Een maand geleden heb ik je materialen aangeschaft, bekeken en een beetje geoefend. Toen ik las van je workshop heb ik mij direct opgegeven. Het was prettig en leerzaam om de oefeningen met andere deelnemers in de praktijk te brengen, uitleg te krijgen en vragen te kunnen stellen: een stimulans om de materialen in te zetten bij mijn piano- / muzieklessen.

Dank je wel Sietske!

Ingeborg van der Woerd-Crum


Bericht schrijven >

UA-40729295-1